Registrace na rok 2010 a řazení do tříd - důležité!!

14.01.2010 17:48

Registrace do tříd bude letos probíhat podle nového systému, který je následující:

Našeho seriálu se nebudou moci účastnit jezdci, kteří jezdí open třídy v jiných seriálech, případně se účastní MR, přeboru Moravy apod.Tito jezci mohou jet pouze bez nároku na body do hodnocení a na ceny. Pokud se sejdou ovšem v dostatečném počtu (min 6 jezdců) bude jim uspořádán volný závod. Toto pravidlo se nevztahuje na jezdce tříd veterán, pitbike, 50, 65 a 85. Jednotlivé třídy budou pak upraveny následovně:

Třída D bude nově nazvána "Mechanik", bude uzavřena a zůstanou v ní pouze jezdci, kteří v loňském roce byly zhruba od druhé poloviny tabulky. Do této třídy se nebude možno v průběhu sezony přihlásit, pouze pokud bude výkonnost jezdce této třídě odpovídající. 

Třída C do této třídy bude přeřazena první polovina třídy "D" + v ní zůstane cca druhá polovina jezdců třídy "C". Tato třída je rovněž uzavřena a platí o ní totéž co o třídě "D".

Třída B - upravena obdobným způsobem jako třída "C", pouze s tím rozdílem, že zůstane otevřená a tím pádem se stane základní skupinou pro nově příchozí jezdce. Podotýkám, že pokud jezdec nebude tuto třídu výkonnostně zvládat, tak jej přesuneme do nižší třídy. Proto se nemusí ani začínající jezdci obávat na naše závody přijít. Vždy se vynasnažíme zařadit jezdce do odpovídající třídy. 

Třída A určená pro jezdce, kteří se umístili v první polovině třídy "B" a pro nově příchozí. Zejména pro tuto třídu platí pravidlo uvedené v úvodu článku.

Naší snahou je, abychom se vrátili k původní myšlence hobby závodů a jsme přesvědčeni o nutnosti učinit tato opatření.

Seznam s konkrétními jmény, kdo se bude přesouvat do jaké třídy uveřejním v brzké době. Prosím vás o sečkání na tento seznam, protože není v mých silách každému jednotlivě odpovídat. Ještě podotknu, že pro přeřazení do tříd jsme vzali v potaz výsledky v jednotlivých závodech (tedy v podstatě průměr bodů na rozjížďku a nikoliv celkový počet bodů), ale i například to, že byl jezdec schopen dojet na nějakém umístění.

V letošním roce, pokud se zúčastní dostatečný počet jezdců třídy 50 (alespoň 10), tak pojedou samostatné rozjížďky.

Zachovejte nám svou přízeň.

Kamil Šrámek 

Nově otevřená prodejna matrací, postelí, lůžkovin a doplňků od českých výrobců v brněnském Futuru na Vídeňské ulici.

Do konce ledna pro účastníky K.A.Kapu sleva 10 % (vztahuje se i na akční ceny)!! Proto neváhejte!! 

 

 

Zpět
počítadlo.abz.cz